Ved å fortsette på dette nettstedet godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Les mer om dette i vår Personvernerklæring
Jeg godtar

AllMaritim fyller 30år!

AllMaritim feirer sitt 30 års jubileum i år! Vi ble etablert rett før Exxon Valdes ulykken, som fortsatt er å betegne som den største menneskeskapte miljøkatastrofen i vår tid. Siden den gang har AllMaritim hatt gleden og privilegiet av å være en utstyrs og kompetanse leverandør til olje og gass industrien på et internasjonalt nivå.  Vi ønsker å takke alle våre kunder for deres støtte og bidrag til våre 30 suksessfulle år!

Sammen med våre partnere NOFI Tromsø og Noren Bergen, leverer vi effektive oljeopptakingssystemer og lensesystemer, med et kontinuerlig fokus på å holde vedlikeholdskostnadene på utstyret til et minimum.  Vår motivasjon har alltid vært og vil alltid være «En leverandør av miljøprodukter som presterer». Vi streber mot å ha de beste operasjonelle løsningene og de mest effektive produktene for våre kunder, slik som NOFI Current Buster serien som er det mest innovative og effektive høy- hastighets systemet på markedet.

AllMaritim er anerkjent som en av verdens største total leverandører av oljevern utstyr, fra mindre utstyr som absorbenter og miljøsikringsutstyr, hovedsakelig på det norske markedet, til det mest sofistikerte offshore utstyret. Dette i kombinasjon med vår nå 30 års erfaring som leverandør av utstyr og kompetanse, er vi stolt av å være verdsatt som en av de mest pålitelige leverandørene av oljevernutstyr.

30 år har gått, og vi ser frem til årene som kommer!

Tilbake til listen