Ved å fortsette på dette nettstedet godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Les mer om dette i vår Personvernerklæring
Jeg godtar

AllMaritim er Chemstores foretrukne leverandør i Norge!

AllMaritim har nå gleden av tilby Chemstore sine skreddersydde Miljøcontainere for lagring av farlige stoffer og kjemikalier til det norske markedet.  

Chemstore, med hovedkontor og fabrikk i Limerick, Irland har drevet utvikling og produksjon av miljøcontainere siden 1993, er markedsledende i Irland og Storbritannia og deler vår filosofi med å tilby miljøprodukter som presterer. Chemstore sitt sortiment er totaldekkene og tilbyr løsninger for lagring av olje, kjemikalier, brannfarlige væsker og gassflasker.  De tilbyr også alle varianter av skap for lagring av mindre beholdere, sprayflasker osv.

Chemstore sine løsninger er å finne hos krevende kunder innen olje & gass, prosess & kjemi industri, farmasi og telekommunikasjon.
Er ROS analysen for din bedrift dekkende for håndtering og lagring av dine flytende væsker? I mange tilfeller vil en Chemstore løsning løfte beredskapen – for helse, miljø og sikkerhet. Ta gjerne kontakt for befaring og rådgivning. 

For nærmere informasjon om avtalen og Chemstore ta en klikk-tur hit :
http://www.chemstore.ie/news/chemstore-appoints-allmaritim-preferred-partner-norway/

Tilbake til listen